Drogba 11 numarayı istiyor
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Didier Drogba, yeni sezonda son iki yılda Albert Riera'da bulunan uğurlu sayısı olan 11 numaralı formayı giymek istiyor.
Hürriyet
Felipe Melo, 10 numaralı formasını Sneijder’a verdi, gözler şimdi Riera’da…
Galatasaray’a Ocak ayında katılan Florya’nın iki çileği Drogba ve Sneijder, kariyerlerinde büyük başarılar elde ettikleri forma numaralarını dolu olduğu için alamamışlardı. Drogba, 11 numarayı Riera giydiği için 12, Sneijder de Melo’nun 10 numara ile mücadele etmesinden ötürü 14 numarayı seçmişti. Ancak ikisi de yeni sezonda uğurlu formalarına kavuşmak istiyordu. Ve bunu açıkça kulüp yetkililerine dile getirdiler.
''11 NUMARAYI SOL AÇIK GİYER''
İşte dün Melo’nun yeni sezonda 3 numarayı aldığını duyurması ile Sneijder adına sorun kalmadı. Ancak Drogba, Chelsea ve Marsilya’da sembol haline getirdiği 11 numaralı efsane forması için Riera’dan olumsuz yanıt aldı. Daha önce Liverpool, Olympiakos ve Espanyol gibi kulüplerde de aynı formayı taşıyan İspanyol futbolcu, “Dünyada 11 numara genelde sol açık tarafından giyilir. Aynı zamanda bu forma benim uğurum” dedi.
TARAFTAR DA BASKI YAPIYOR
Ve bu konuyu asla problem haline getirmek istemeyen Drogba için Fatih Terim devreye girme kararı aldı. İmparator’un, Riera ile konuşarak kimseyi kırmadan bu işi çözeceği belirtildi. Ayrıca Melo’nun Sneijder’a 10 numaralı formayı bırakmasının ardından G.Saray taraftarları da sosyal medyada kampanya başlattı. Birçok taraftar, Riera’nın twitter hesabına mesaj atarak, “Sen de 11 numarayı Drogba’ya ver” çağrısında bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri

























