Dortmund'dan geldi! Şaşıracaksınız!
Bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor forması giyen futbolcunun kardeşi, ara transfer döneminde Dortmund'dan Türkiye'ye transfer oluyor.
Bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor forması giyen Barış Özbek'in kardeşi Ufuk, abisinin yolunda ilerliyor.
Son olarak Dortmund formasını giyen genç futbolcu, kariyerini Türkiye'de sürdürmek istediğini açıkladı. 22 yaşındaki oyuncu bir aksilik olmazsa ara transfer döneminde Türkiye'de forma giyecek.
Forvet arkası ve kanatlarda görev yapan genç yetenek Dortmund'da yeteri kadar süre alamadığı için böyle bir karar aldığını açıkladı. Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Kloop kendisine güvense de çok fazla forma şansı bulamadığını ifade eden Ufuk, "Avrupa'nın en iyi takımlarından birinde oynuyorum ve Dortmund gibi güçlü bir ekipte forma şansı bulmak kolay değil. Reus, Kagawa, Mikhitaryan gibi futbolcularla idman yapmak bir futbolcu için büyük şans olsa da ben yeteneklerimi sergilemek istiyorum. Hocam kendimi biraz daha geliştirmem gerektiğini söyledi. Ben de yeni bir sayfa açıyorum. Türkiye Ligi kaliteli bir lig. Oyun tarzıma çok uygun olduğu için böyle bir karar aldım. Benim futboluma en uygun takıma transfer olacağım" dedi.
Henüz 6 yaşında Schalke scoutları tarafından keşfedilen Ufuk Özbek 17 yaşına kadar burda oynadıktan sonra Saarbrücken ve Dortmund forması giydi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"

Achraf Hakimi, hakim karşısına çıkacak

Manchester United'ın borcu 1 milyar sterlini aştı

Christian Eriksen'in Wolfsburg macerası sona erdi

Manchester United'da Antonio Conte sesleri

Mbappe'den Olise açıklaması: "Dünyadaki her kulüp onu ister"
























