Dortmund'a şok!
Almanya Milli Takımı'nın İskoçya ile oynadığı mücadelede Marco Reus şoku yaşandı.
Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakiplerinden Borussia Dortmund'un yıldızı Marco Reus, Dünya Kupası'nın kaybetmesine yol açan sakatlığının ardından yine şanssızlık yaşadı.
25 yaşındaki oyuncu, Almanya Milli Takımı'nın İskoçya ile oynadığı ve 2-1 kazandığı mücadelenin son dakikasında, rakip oyuncu Charlie Mulgrew ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Oyuncunun sol ayağından sakatlandığı ve eski sakatlığının nüksetmesinden korkulduğu kaydedildi.
Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Çok kötü gözükmüyordu. Ancak detaylı analiz için beklemeliyiz" ifadelerini kullandı.
Galatasaray, Borussia Dortmund ile 22 Ekim Günü Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. hafta maçında karşı karşıya gelecek.
REUS BÖYLE BİRİ...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!

De la Fuente'nin Yamal şaşkınlığı: "Böyle bir durumla karşılaşmadım"

Nagelsmann'dan Florian Wirtz'e destek!

Atalanta'da Raffaele Palladino dönemi!

Juventus'ta yeni CEO Comolli

Lionel Messi: "Geri dönmek istiyorum"

Robert Lewandowski için emeklilik ihtimali!

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!


























