Dortmund'dan Salih Özcan için Galatasaray'a ret!
Galatasaray, Salih Özcan için girişimde bulundu. Borussia Dortmund, Avrupa'da transfer dönemi bittiği için bu transferde kapıları kapattı.
Fotoğraf : AA
Galatasaray; Noa Lang, Yaser Asprilla, Renato Nhaga ve Sacha Boey'un ardından kadrosuna bir yerli takviyesi gerçekleştirebilir.
SALİH ÖZCAN GİRİŞİMİ
HT Spor'da yer alan habere göre, Galatasaray, Borussia Dortmund'dan milli futbolcu Salih Özcan'ın transferi için girişimlerde bulundu.
Alman ekibi, Avrupa'da transfer dönemi sona erdiği için 28 yaşındaki futbolcunun ayrılığına sıcak bakmadı ve transfer için kapıları kapattı.
TRANSFER İHTİMALİ DÜŞÜK
Salih Özcan'ın Galatasaray'a transferi şu anda zor görünüyor ancak milli futbolcu için küçük de olsa bir transfer ihtimali bulunuyor.
SEZON PERFORMANSI
Borussia Dortmund ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Salih Özcan, bu sezon Alman ekibinde 7 maçta 30 dakika forma şansı buldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes



























