Dört büyükler yıldız ismin peşinde
Leicester City ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek Kelechi Iheanacho ile Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ilgileniyor.
 
                                        Trendyol Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken takımlar bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmalarına hız vermeye başladı.
DÖRT BÜYÜKLER AYNI İSMİN PEŞİNDE
İngiliz basınında çıkan habere göre Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş, Leicester City ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Kelechi Iheanacho için harekete geçti.
Haberin detaylarında Leicester City ile Championship'te şampiyonluğa ulaşan 27 yaşındaki Nijeryalı santrforun şu an için yeni sözleşmeye sıcak bakmadığı ve takımdan ayrılmak istediği söylendi.
Ayrıca sezon başında Trabzonspor'un, yıldız oyuncuyla ilgilendiği ancak Paul Onuachu'yu kiraladığı ve Onuachu'nun bonservisini almaması durumunda Trabzonspor'un bu transferde önde olduğu da iddia edildi.
SEZON İSTATİSTİKLERİ
Bu sezon Leicester City formasıyla 25 resmi maça çıkan Kelechi Iheanacho bu karşılaşmalarda 6 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool'da Arne Slot'un kader virajı!

Juventus, Luciano Spalletti'yi duyurdu!

Salih Özcan için ayrılık sinyali!

Arda Güler, Real Madrid'de ayın oyuncusu seçildi!

'Dünyada 2025 yılının en iyi futbolcusu' adayları açıklandı: Listede Türk yıldız da var!

Arsenal, Brighton'ı mağlup ederek kupada tur atladı

PSG, deplasmanda Lorient'e diş geçiremedi!

Roma, liderliğe oynuyor! Parma karşısında 3 puan

Kenan yine sahnede! Juventus, Udinese engelini aştı

Como sahasında üç golle üç puanı aldı!

 
 























 
                                 
                                 
                                 
                         
                         
                         
                        