Donk, transfer için devreye girdi!
Galatasaray'da, Trabzonspor ve Akhisar maçlarında yenen 7 golden sonra stoper transferi mecburi hale geldi.
Deplasmanda yenen 7 golden sonra stoper transferi mecburi hale geldi.
1 numaralı aday Chelsea'den ayrılmaya karar veren Cahill. Maliyet hesabı da yapmak zorunda olan yönetimin önüne sürpriz bir isim daha geldi.
Crystal Palace'da fazla şans bulamayan Jairo Riedewald... Terim'in istediği gibi sol stoper olan Hollandalı oyuncu için kiralık veya duruma göre satın alma teklifi yapılacak. 22 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 2022'ye kadar mukavelesi bulunuyor.
Akşam'ın haberine göre 1.82 boyundaki stoperin aynı zamanda sol bek ve ön liberoda görev yapabilmesi, bu transferdeki cezbedici özelliklerden bazıları. Crystal Palace'ın Hollandalı'yı uygun bir bedelle kiralaması bekleniyor.
Ocak ayında Cahill'de mutlu sona ulaşılamazsa ibre ona dönecek. Donk'un da vatandaşı için devreye gireceği ve ikna edebileceği konuşuluyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Brahim Diaz özür diledi: "Canım çok acıyor"

Diego Simeone'den Julian Alvarez'e destek!

Hakan Çalhanoğlu, Arsenal maçında yok!

Ronaldo, Juve'den 9.8 milyon daha alacak

Diego Simeone'den Sörloth'a büyük övgü!

Milan'dan Inter'e çok yakın takip

Roma'da Donyell Malen golle başladı!

Van Persie, oğlu Shaqueel'i oyuna aldı! İki gol attı!

Atletico Madrid, Galatasaray öncesi kazandı

Eintracht Frankfurt'ta Toppmöller dönemi sona erdi!


























