Domenec Torrent'in yardımcıları Kadıköy'de!
Domenec Torrent yardımcılarına özel görev verdi. İspanyol hocanın yardımcıları; Jordi Gris Vila ve Jordi Guerrero Costa Fenerbahçe-Kayserispor maçını yerinden takip etti.
Süper Lig 'de tarihinin en kötü günlerini geçiren, düşme hattıyla arasında yalnızca 3 puan bulunan Galatasaray 'da teknik direktör Domenec Torrent önlemini aldı. Ligin 25. haftasında cumartesi günü Kayserispor'la kapışacak olan Sarı-Kırmızılılar'da İspanyol hoca yardımcılarını görevlendirdi.
Bu doğrultuda Torrent’in yardımcıları Jordi Gris Vila ve Jordi Guerrero Costa, Kadıköy'de bu akşam oynanan Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kapışmasında Fenerbahçe - Kayserispor maçını takip etti. İki antrenörün de Kayserispor'la ilgili sık sık notlar alması gözlerden kaçmadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Semih Kılıçsoy İtalya'da siftah yaptı!

Newcastle'dan yakın takip: Boey!

50 milyon euroluk iddia! Bayern Münih, Bruno Fernandes'in peşinde

İspanyol basınından Arda Güler'e eleştiri!

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!



























