Domenec Torrent, FIFA'ya gidiyor!
Galatasaray'da sözleşmesi tek taraflı feshedilerek ödeme yapılmayan teknik direktör Domenec Torrent, FIFA'ya gitmeye hazırlanıyor.
Akşam

Fotoğraf : AA
Galatasaray ile teknik direktör Domenec Torrent arasındaki tazminat pazarlığının perde arkası aralandı.
Sarı-kırmızılı kulüp, İspanyol hoca ve yardımcılarından yüzde 30 indirim talep ederken, teknik heyetten "Yüzde 5 indirim yaparız' cevabını aldı.
Bunun üzerine Torrent'in sözleşmesi tek taraflı feshedildi ve ödeme yapılmadı. Bundan sonra taraflar FIFA'da karşı karşıya gelecek.
Mevcut durumda 2.1 milyon euro alacağı bulunan 59 yaşındaki hoca ve 4 yardımcısına, FIFA davasını kazanması halinde birkaç yıl içinde mahkeme masrafları ve faizle birlikte 2.1 milyon Euro'dan fazla ödeme yapılacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Leverkusen, Tillman'da sona yaklaştı!

Arsenal, Norgaard'ı kadrosuna kattı!

Juventus, Conceiçao'yu ısrarla istiyor

Luca Modric, Real Madrid'e veda etti

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!
