Djordje Petrovic'ten Galatasaray'a kötü haber
Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan Djordje Petrovic 25 milyon euro karşılığında Premier Lig'in yeni ekibi Sunderland'e transfer olmak üzere.

Fernando Muslera'nın vedası sonrası kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine aldığı Djordje Petrovic için sürpriz bir gelişme yaşandı.
Sacha Tavolieri'nin aktardığına göre; Premier Lig'e yeni yükselen Sunderland, Chelsea forması giyen Sırp kaleci Djordje Petrovic'in transferinde sona yaklaştı.
Haberde, 24 yaşındaki file bekçisiyle 5 yıllık sözleşme imzalanacağı ve transferin yaklaşık 25 milyon euroya mal olacağı ifade edildi.
SEZON PERFORMANSI
Geçtiğimiz sezon Strasbourg'da kiralık olarak geçiren ve Ligue 1'de 31 karşılaşmaya çıkan Petrovic, kalesinde 38 gol görürken, 10 maçta gol izni vermedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manuel Akanji'den transfer itirafı

Robert Lewandowski'den 100 milyon euro'ya ret!

Yves Bissouma, Şampiyonlar Ligi kadrosunda yok!

Liverpool'dan sürpriz Chiesa kararı!

Donnarumma'dan Gazze mesajı!

Manchester United'ı kupadan eleyen 4. Lig ekibine ceza!

Cyle Larin Feyenoord'a kiralandı!

Erik ten Hag, 3 Maçta 6 milyon euro kazandı

Avrupa takımları, Premier Lig ekiplerinin hızına yetişemedi

Donnarumma, Manchester City'de!
