Divan toplantısı lisede yapılacak
Galatasaray Kulübü Divan Kurulu'nun şubat ayı olağan toplantısı 11 Şubat Çarşamba günü Galatasaray Lisesi'nde yapılacak.
Anadolu Ajansı
Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar imzasıyla yapılan açıklamada, 11 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek şubat ayı toplantısına Galatasaray Lisesi'nin ev sahipliği yapacağı belirtildi.
Divan kurulu üyelerinin lise bahçesinde sigara içmeleri ve yangın tehlikesinin oluştuğu gerekçesiyle son dönemde toplantıların Galatasaray Lisesi'nde yapılmasına izin verilmezken, Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen toplantılarda kulüp başkanı Duygun Yarsuvat da dahil olmak üzere çok sayıda üye bu duruma tepki göstermişti.
Konuyla ilgili AA muhabirine açıklamada bulunan İrfan Aktar, Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ethem Tolga'yla görüştüklerini kaydederek, "Rektör beyle konuştuk ve toplantıların yeniden lisede yapılması yönünde mutabık kaldık. Galatasaray Üniversitesi'nden çıkan yangının ardından bu konuda hassasiyetleri vardı ve tedbir amaçlı böyle bir uygulamaya gidilmişti. Ancak biz bilahare görüşerek ikna ettik ve o da fikrini değiştirdi" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Axel Disasi için harekete geçti

Lewandowski'den sürpriz karar!

Monaco'dan Ansu Fati için karar!

Arda Güler'in brüt ücreti İspanya'da tartışma yarattı

Arne Slot: "van de Ven kontrolsüz girdi"

Hojlund: "Harika bir karar böyle görünür"

Lothar Matthaus'tan Harry Kane'e övgü

Zirkzee, şarta bağlı opsiyonla Roma'ya doğru!

Davide Frattesi için 35 milyon euro

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!
























