Diren Aslan!
Başakşehir'e transferi konuşulan Emre Akbaba, Galatasaray'a transfer olmak istediğini yineledi.
Geçen sezon gösterdiği performansla Galatasaray başta olmak üzere Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’in transfer listesine giren 25 yaşındaki futbolcu Emre Akbaba için Sarı-Kırmızılılar, oyuncu takası ve üzerine para önermişti.
Ancak Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray’dan gelen teklifi “komik” olarak nitelendirmiş; Sarı-Kırmızılı camia da bu açıklamaya tepki göstermişti.
Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir’in, Alanya’nın istediği bonservis ücretine en yakın teklifi verdiği öğrenildi. Ancak Emre Akbaba’nın Galatasaray’da oynamak istediğini yeniden dile getirdiği kaydedildi.
UEFA’dan gelen “sattığın kadar alabilirsin” kriteri nedeniyle mevcut kadrosundan oyuncu göndermeden bonservis ücreti ödeyerek transfer yapamayan Sarı-Kırmızılıların, Emre Akbaba’daki ısrarının devam ettiği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya'da kriz büyüyor: Üst üste 4. yenilgi

Bruno Genesio'dan Beşiktaş ve Avrupa Ligi iddiası

Bournemouth, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı

Zeki Çelik attı, Juventus kazandı!

Manchester City, Lig Kupası'nda rahat turladı

Kylian Mbappe'den derbi için açıklama

Real Betis'e 3 puan için tek gol yetti

Ruben Amorim: "Her şeyi hemen istiyorlar"

Mora: "Roma'yı bu yüzden seçtim"

Tedesco neden gönderildi? Bologna'dan açıklama



























