Dipten zirveye: Galatasaray
2021/22 sezonunu 13. bitiren Galatasaray, ardından 4 senelik bir şampiyonluk serisi yakaladı.
Trendyol Süper Lig'de son yıllara damgasını vuran Galatasaray, adeta küllerinden doğmayı başardı.
2021-2022 sezonunu 13. sırada bitirip, tarihinin en kötü dönemlerinden birisini yaşayan sarı-kırmızılı kulüpte Haziran 2022'de gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda Dursun Özbek başkanlığa seçildi.
Galatasaray'da ikinci kez başkanlığa getirilen Özbek, futbol A takımında teknik direktörlüğe kulübün altyapısından yetişen ve efsane isimler arasında yer alan Okan Buruk'u getirdi ve takımın kaderi değişti.
EKONOMİ ŞAHLANDI
Yapılan nokta atışı transferlerle ve yakalanan hava ile sarı-kırmızılı takım 4 senelik bir şampiyonluk serisi yakaladı ve 1996-2000 yıllarındaki başarısını tekrarladı. Sadece sahadaki başarı değil, ekonomik olarak da Galatasaray adeta şahlandı.
Özbek yönetiminde hayata geçirilen gayrimenkul projeleri ile gerçekleştirilen sermaye artırımlarına, sportif başarı sonrasında artan stat, sponsorluk, mağazacılık ve UEFA gelirleri eklenince kulübün mali gücü, rekor bedellerle transfer yapma imkanı sağladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!

























