Digne'den üzecek açıklamalar...
Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edile Lucas Digne'den transfer dedikodularına net bir yanıt geldi.
Galatasaray'ın Lille forması giyen genç sol bek adayı Lucas Digne, adının transfer dedikodularına karışmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Fransız basınına konuştuğu belirtilen 19 yaşındaki oyuncu, takımında mutlu olduğunu ve transferin öncelikli hedefi olmadığını söyledi. Digne, “Lille, Fransa’nın en önemli takımlarından bir tanesi. Ben de bu kulüpte düzenli forma şansı buluyorum. Bir genç oyuncu için en önemli şey budur. " şeklinde konuştu.
Sarı-kırmızılı kulübün kendisi ile ilgilendiğine dair kendisine herhangi bir bilgi gelmediğini belirten Digne, "2017’ye kadar kontratım var ve başkan beni göndermeleri gerektiğini söyleyene kadar kulübümde kalabilirim. Galatasaray’ın bana bir teklifi olduğunu yalnızca gazetelerden duydum. Casino ve kumarhaneler diyarı Monaco’dan da bahsediliyor… Tüm bunlarla menajerim ilgileniyor” diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in büyük planı: Vinicius yerine Haaland

Enes Ünal için transfer iddiası! Geri dönüyor!

Masuaku'dan ayrılık kararı!

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!























