Digne'den üzecek açıklamalar...
Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edile Lucas Digne'den transfer dedikodularına net bir yanıt geldi.
Galatasaray'ın Lille forması giyen genç sol bek adayı Lucas Digne, adının transfer dedikodularına karışmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Fransız basınına konuştuğu belirtilen 19 yaşındaki oyuncu, takımında mutlu olduğunu ve transferin öncelikli hedefi olmadığını söyledi. Digne, “Lille, Fransa’nın en önemli takımlarından bir tanesi. Ben de bu kulüpte düzenli forma şansı buluyorum. Bir genç oyuncu için en önemli şey budur. " şeklinde konuştu.
Sarı-kırmızılı kulübün kendisi ile ilgilendiğine dair kendisine herhangi bir bilgi gelmediğini belirten Digne, "2017’ye kadar kontratım var ve başkan beni göndermeleri gerektiğini söyleyene kadar kulübümde kalabilirim. Galatasaray’ın bana bir teklifi olduğunu yalnızca gazetelerden duydum. Casino ve kumarhaneler diyarı Monaco’dan da bahsediliyor… Tüm bunlarla menajerim ilgileniyor” diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mert Kömür'e Almanya'dan davet

Zlatan Ibrahimovic'ten Arda Güler iddiası!

Holiganların derbisi: Milwall - West Ham

'Muhteşem' Arda Güler: Real Madrid'in büyük kozu!

Marsilya'da kriz büyüyor: Üst üste 4. yenilgi

Bruno Genesio'dan Beşiktaş ve Avrupa Ligi iddiası

Bournemouth, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı

Zeki Çelik attı, Juventus kazandı!

Manchester City, Lig Kupası'nda rahat turladı

Kylian Mbappe'den derbi için açıklama
























