"Dieng, Galatasaray'da oynamak istiyor"
Mısırlı gazeteci Ahmed Kiro Hamada, Sarı Kırmızılıların Al Ahli takımında oynayan Malili orta saha oyuncusu Aliou Dieng için teklif verdiğini söyledi.
Mısırlı gazeteci Ahmed Kiro Hamada, Galatasaray'ın Aliou Dieng için Al Ahli'ye teklif yaptığını duyurdu. Hamada, Al Ahli'nin 7 milyon Euro bonservis istediğini belirtirken Malili oyuncunun Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığını ifade etti.
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Hamada, "Galatasaray, oyuncuyu istiyor. Bir teklif verdi. 5 milyon Euro öneriyor. Al Ahli 7 milyon Euro istiyor; çünkü oyuncuya İspanya, Fransa ve Arap ülkelerinde çok sayıda teklif var.'' dedi ve ekledi:
'6 milyon Euro'da buluşabilirler'
''Biz burada Dieng'i Fatih Terim'in çok istediğini duyduk. Lille takımı da talip oldu. Oyuncu, burada Afrika kupası, lig şampiyonluğu pek çok şeyi kazandı. Artık daha yüksek hedefler peşinde olmak istiyor. 1 ay önce bir maç sonrasında kendisiyle konuştum. Galatasaray'da oynamak istiyor. Oyuncunun iradesi Galatasaray'dan yana; ama tahminim Galatasaray'ın 7 milyon Euro ödemeyeceği doğrultusunda. Ortada bir rakam 6 milyon Euro'da buluşabilirler. Ayrıca sonraki satış ve başarı bonusları olabilir. Ben Dieng'in Galatasaray'a transferini çok olası görüyorum"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

























