Diego Lugano: "Muslera yüzünden bana kızıyorlar"
Fenerbahçe'nin eski savunma oyuncusu Diego Lugano, Fernando Muslera'ya Galatasaray tavsiyesi vermesi nedeniyle bazı Türk arkadaşlarının kendisine hala kızdığını dile getirdi.
Fenerbahçe'nin eski savunma oyuncularından Diego Lugano, Fernando Muslera ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, ülkesinin 2026 Dünya Kupası kadrosunda yer alıyor. 39 yaşındaki Muslera, 2026 ile birlikte 5. kez Dünya Kupası'nda boy gösterme fırsatı yakalayacak.
Muslera'nın bu başarını değerlendiren Lugano, "Beş kez Dünya Kupası'nda oynamak herkesin başarabileceği bir şey değildir. Aslında, Fernando, tarihimizde bunu başaracak tek isimdir. Bu, onun profesyonelliğini, yeteneğini ve liderlik vasıflarını ortaya koyuyor. Onun varlığı takıma daima huzur katıyor." sözlerini sarf etti.
"MUSLERA YÜZÜNDEN KIZGINLAR"
Fernando Muslera'nın Galatasaray'a transferinde rol alan ve Muslera'ya, "Galatasaray'a git." diyen Lugano, bundan dolayı bazı Türk arkadaşlarının hala kendisine kızgın olduğunu söyledi.
Uruguaylı eski savunma oyuncusu, "Türkiye'de Fenerbahçe taraftarları bugün bile beni hala seviyor ancak Fernando'nun Galatasaray'a transfer olmasını önerdiğim için beni affetmiyorlar. Bazı Türk arkadaşlarım, Fernando'nun kazandığı şampiyonluklardan dolayı hala bana kızıyor." diye konuştu.
GALATASARAY KUPALARI
2011'den 2025'e kadar 14 yıl boyunca Galatasaray'ın kalesini koruyan Fernando Muslera, sarı-kırmızılılarda 19 kupa kazanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Konyaspor, Hull City'ye üç golle mağlup oldu

Lois Openda, Juventus'tan Lyon'a kiralandı

Arsenal'den müthiş hamle: Vinicius Junior

Real Madrid'den çılgın transfer: 120 milyon Euro!

Leipzig'den Real Madrid'e Diomande yanıtı!

Hull City, Hidemasa Morita'yı kadrosuna kattı

Enzo Maresca'dan Pep Guardiola için övgü!

Enzo Maresca'dan Rodri açıklaması!

Carlo Nicolini'den Zeki Çelik yorumu

Hull City'nin hedefi Florentino Luis

























