Diarra'nın menajerinden 'araba ve ev' yanıtı
Diarra'nın menajeri, Levent Nazifoğlu'nun ev ve araba isteyince kendisinden vazgeçtikleri yönündeki sözlerine yanıt verdi.
Webaslan Dış Haberler
Galatasaray'ın transferi için uzun uğraşlar verdiği ancak son günlerde anlaşamayıp kadrosuna katamadığı Lassana Diarra'nın menajerinden açıklama geldi.
Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu yaptığı açıklamada "Diarra'nın 30 bin euroluk ev, 150 bin euroluk iki araba gibi ilginç istekleri sonrasında biz kendisinden vazgeçtik" sözlerini kullanmıştı.
Nazifoğlu'nun bu sözlerine Diarra'nın menajeri Farag Hatem yanıt verdi:
"Sanırım Galatasaray yöneticileri henüz olgunlaşma aşamasındaki görüşmeleri açıkladıkları için transferin gerçekleşmemesindeki başarısızlıklarını bu şekilde örtüyorlar. Bizim önümüze bir proje koyuldu ancak Lass bunu kabul etmedi. Diarra'yı ikna edemeyen yöneticiler çıkıp bunları anlatmış."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması



























