Diarra'da büyük şok
Galatasaray'ın transferi için büyük uğraş verdiği Lassana Diarra, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Jazira ile anlaşmak üzere olduğu bildirildi.
Webaslan Dış Haberler

Galatasaray'ın transferi için büyük uğraş verdiği Lassana Diarra, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Jazira yolunda.
Fransız basınında yer alan haberde Marsilya'dan ayrılmayı kafasına koyan, Galatasaray'dan beklediği teklifi alamayan Diarra'nın menajeri, BAE ekibi ile görüşerek isteklerini büyük ölçüde kabul ettirdiği belirtildi.
Yaz transfer dönemi boyunca Galatasaray dışında Monaco, PSG, Inter gibi kulüplerle görüşen Diarra, beklediği yüksek maaşı Arap sermayesinde buldu. Anlaşmanın kısa sürede açıklanması bekleniyor.
Galatasaraylı taraftarların büyük tepkisini çeken Lassana Diarra, mikro blog sitesinden sarı-kırmızılı taraftarın attığı "Cehennemin dibine kadar yolun var bebek yüzlü katil" tweetini favorileri arasına aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Fenerbahçe'nin gözdesine 70 milyon euro engel: Nkunku

Serie A'da düğüm çözüldü: Şampiyon Napoli!

Arda Güler'den Ancelotti'ye veda mesajı

Milan'da yeni dönem: Igli Tare resmen sportif direktör

Real Madrid'de Carlo Ancelotti ile yollar ayrıldı!

Real Betis'ten kuşlu logo totemi

Barcelona, Raphinha ile sözleşme uzattı!

Luka Modric, Real Madrid'den ayrılacağını açıkladı!

PSG'de yeni imza: Luis Campos

Bruno Fernandes'in ayrılık yanıtı!
