Diagne transferinde "para peşin"
Sarı-kırmızılılar, Gomis’in bonservisi için yapılan ödemelerdeki gecikmeler nedeniyle Diagne’de farklı bir yol izleyecek.
Fanatik
Galatasaray, Gomis’in bonservisi için yapılan ödemelerdeki gecikmeler nedeniyle Diagne’de farklı bir yol izleyecek.
Galatasaray aynı hataya bir kez daha düşmek istemiyor. Sarı-kırmızılılar, Gomis’in bonservisi için yapılan ödemelerdeki gecikmeler nedeniyle Diagne’de farklı bir yol izleyecek. Cim-Bom, bonservisi bu kez peşin isteyecek.
Arap kulüplerinin gündeminde olan 27 yaşındaki forvet için gelen teklifleri değerlendirirken bu kriter öncelik olacak. Buna göre Diagne’yi transfer etmek isteyen kulüp parasını peşin verecek. Galatasaray da Kasımpaşa’dan Diagne’ni alırken bonservisini taksitlere bölememiş ve ödemeyi peşin yapmak zorunda kalmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Manchester United'da orta saha için büyük plan!

Roma, Axel Disasi için harekete geçti
























