Diagne, Donk, Veysel; eski takımlarına karşı
Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Mbaye Diagne eski takımına karşı ilk kez sahada yer aldı.
Galatasaray'ın yeni transferi Mbaye Diagne, eski takımı Kasımpaşa'ya karşı ilk maçına çıktı.
Sarı-kırmızılı takım, Senegalli futbolcuyu devre arasında Kasımpaşa'dan 10 milyon avro bonservis bedeli karşılığında renklerine katmıştı.
Diagne, Kasımpaşa'da forma giydiği 34 Süper Lig maçında 32 gol kaydetmişti.
DIAGNE, DONK VE VEYSEL ESKİ TAKIMLARI KARŞISINDA
Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Diagne ve Donk ile Kasımpaşa'nın Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Veysel Sarı eski takımlarına karşı sahaya çıktı.
2015-2016 sezonunun devre arası transfer döneminde sarı kırmızılı takıma katılan Ryan Donk ile bu sezonun devre arasında Galatasaray'a transfer olan Mbaye Diagne, eski takımlarına karşı sarı kırmızılı formayla galibiyet aradı. 2014-2015 sezonunun devre arasında Galatasaray'dan Kasımpaşa'ya geçen Veysel Sarı ise eski takımına karşı forma giyen sahadaki bir diğer isim odu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'nin kritik Coventry maçı golsüz bitti

Juventus, Genoa'yı iki golle geçti!

Atletico Madrid'den Ederson hamlesi!

Kenan Yıldız, "Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı" ödülünü aldı!

Atalanta üç gol ile güldü, iddiasını sürdürdü

Hoffenheim'den Ozan Kabak kararı!

Bayern Münih'e Harry Kane'den iyi haber

Udinese ile Como golsüz berabere kaldı!

İtalya, Hakan Çalhanoğlu'nu konuşuyor!

Vinicius Junior'dan yeni sözleşme açıklaması

























