Diagne, Donk, Veysel; eski takımlarına karşı
Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Mbaye Diagne eski takımına karşı ilk kez sahada yer aldı.

Galatasaray'ın yeni transferi Mbaye Diagne, eski takımı Kasımpaşa'ya karşı ilk maçına çıktı.
Sarı-kırmızılı takım, Senegalli futbolcuyu devre arasında Kasımpaşa'dan 10 milyon avro bonservis bedeli karşılığında renklerine katmıştı.
Diagne, Kasımpaşa'da forma giydiği 34 Süper Lig maçında 32 gol kaydetmişti.
DIAGNE, DONK VE VEYSEL ESKİ TAKIMLARI KARŞISINDA
Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Diagne ve Donk ile Kasımpaşa'nın Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Veysel Sarı eski takımlarına karşı sahaya çıktı.
2015-2016 sezonunun devre arası transfer döneminde sarı kırmızılı takıma katılan Ryan Donk ile bu sezonun devre arasında Galatasaray'a transfer olan Mbaye Diagne, eski takımlarına karşı sarı kırmızılı formayla galibiyet aradı. 2014-2015 sezonunun devre arasında Galatasaray'dan Kasımpaşa'ya geçen Veysel Sarı ise eski takımına karşı forma giyen sahadaki bir diğer isim odu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United, San Mames'te final ateşini yaktı!

Chelsea, Konferans Ligi'nde finale çok yakın!

Thierry Henry'den deplasman golü tepkisi!

Real Madrid TV'den hakem atamasına tepki!

İtalya'daki soruşturmada Hakan Çalhanoğlu'na ceza!

Barcelona'da Kounde, 3 hafta yok!

Maurizio Sarri, Milan'a imza atabilir!

Jamie Carragher: "Yamal, aynı Messi gibi!"

Sandro Tonali, Newcastle'da kalmak istiyor

Francesco Farioli'den Roma'ya ret!
