Devler Ligi'nde rekorlar gecesi
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda oynanan ve toplamda 40 golün atıldığı üçüncü maçlar, birçok rekoru da beraberinde getirdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G ve H gruplarında oynanan ve toplamda 40 golün atıldığı üçüncü maçlar, birçok rekoru da beraberinde getirdi.
H Grubu'nda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'in deplasmanda Bate Barisov'u 7-0 yendiği karşılaşmada ilk defa bir Şampiyonlar Ligi takımı bir devrede 6 gol attı.
Shakhtar Donetskli Luiz Adriano ise Belarus ekibi karşısında 5 kez fileleri havalandırarak Lionel Messi'nin "Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta en çok gol atan oyuncu" rekorunu egale etti. Brezilyalı golcü, ilk yarıda 17 dakika içinde 4 kez (28, 36, 40, 44) fileleri havalandırarak bu gol sayısına en kısa sürede ulaşan futbolcu oldu. Ayrıca, turnuvada bir maçta 4 ve üstü gol atan 12. futbolcu olmayı da başardı.
Bayern Münih'in deplasmanda Roma'yı 7-1 yendiği maçta Bavyera temsilcisi, ilk yarıda rakibinin filelerini 5 kez havalandırarak "bir devrede en çok fileleri havalandıran deplasman takımı" unvanını ele geçirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ferran Torres'ten geleceği için yanıt: "Ne olacağını bilemezsiniz"

Fulham, Real Madrid'den ikinci transferini açıkladı: Cesar Palacios

Fulham, Gonzalo Garcia'yı duyurdu!

Bernardo Silva'dan transfer itirafı ve Mourinho sözleri

Fiorentina, Moise Kean için kararını verdi!

Villarreal, Peter Gulacsi transferini açıkladı! İki yıl sözleşme

Jonathan Tah'tan Jürgen Klopp için itiraf!

Chelsea, Jordan Henderson'ı duyurdu!

Como, Chalobah transferinden mutlu sona ulaştı

Ajax'ta Mika Godts yerine Noa Lang























