Devler Ligi öncesi moral
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzon ve Gaziantep karşılaşmalarını kazanan futbolcuların hesabına bugün primleri yatırtıyor.
Sabah
G.Saray Başkanı Dursun Özbek, Trabzon ve Gaziantep karşılaşmalarını kazanan futbolcuların hesabına bugün primleri yatırtıyor.
Bayram öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek takımla bayramlaşmış ve futbolculara "Gaziantep'i yenerseniz pazartesi sizlere sürprizim olacak" demişti. Özbek'in talimatıyla sarı-kırmızılı yönetimin takıma Trabzon ve Gaziantep galibiyetlerinden dolayı prim vereceği ortaya çıktı. Futbolcuların Astana maçı öncesi hesaplarına 20'şer bin Dolar prim yatacağı öğrenildi. Gaziantespor maçı öncesinde prim sözü alan sarı-kırmızılı futbolcular Başkan Özbek'e "Bu maçı sizin için kazanacağız" sözünü vermişlerdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Futbolda 2025, Luis Enrique'nin yılı oldu

Ömer Toprak, Real Sociedad'ta!

Spalletti: "Kenan Yıldız'ı oğlum gibi seviyorum"

Juventus, ikinci yarıda açıldı: Kenan Yıldız boş geçmedi

Como, deplasmanda gövde gösterisi yaptı!

Manchester United, tek golle Newcastle United'ı yendi!

Robert Lewandowski: "Henüz karar vermedim"

Mason Mount: "En iyi halime geri dönüyorum"

Hull City'den ligde yükseliş!
























