Dev maç öncesi valilikten kritik uyarı
Galatasaray - Trabzonspor karşılaşması öncesi İstanbul Valiliği'nden kritik bir uyarı geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, akşam saat karla karışık yağmur ve kar beklendiğini ve zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmamasını söyledi.
Fotoğraf : AA
Galatasaray ile Trabzonspor'u karşı karşıya getirecek kritik mücadele öncesi İstanbul Valiliği'nden önemli bir uyarı geldi.
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaptığı paylaşımda saat 17.00'den sonra zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması gerektiğini kaydetti.
İşte Vali Ali Yerlikaya'nın paylaşımı;
"Kıymetli hemşehrilerim, 14.15 itibarıyla Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgilere göre İstanbul'da;Bu akşam karla karışık yağmur ve kar yağışı beklenmektedir. Gerekli tedbirlerimizi aldık. Lütfen; 17.00'den itibaren ZORUNLU OLMADIKÇA TRAFİĞE ÇIKMAYALIM‼️"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Aston Villa, Leon Goretzka'yı açıkladı

Real Madrid'de orta saha adayı Manu Kone

Omar Marmoush'tan 70 milyon euro'luk transfer

Max Eberl: "Sacha Boey ile yollarımızı ayırmak istiyoruz"

Nottingham Forest'tan forvete dev hamle

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme


























