Derbiyi yüzde 90 Çakır yönetecek!
Galatasaray'ın suyun öte yanında oynayacağı derbi maç öncesi yönetecek hakemin belli olduğu konuşuluyor.
Süper Lig’de hem alt tarafı hem de üst tarafı yakından ilgilendiren Fenerbahçe – Galatasaray maçının hakeminin belli olduğu iddia edildi.
28.hafta oynanacak olan büyük derbinin sonucu merakla beklenirken, özellikle Galatasaray’ın en ufak puan kaybı şampiyonluk yarışını derinden etkileyecek. Şu anda Başakşehir'i 6 puan geriden takip eden Cimbom, 20 yıldır ezeli rakibini devirerek şampiyonluk umudunu son haftaya kadar taşımak isterken, Fenerbahçe’nin bir türlü ateş hattından yukarıya çıkamaması derbinin tansiyonunu bir kat daha artırıyor.
14 Nisan Pazar günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbiyi geride bıraktığımız haftayı dinlenerek geçiren tecrübeli hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği iddia edildi. Alternatif isim olarak da Ali Palabıyık gösterildi.
Süper Lig’in 26.haftasında Atiker Konyaspor – Ç.Rizespor karşılaşmasını yöneten Çakır, ligin ilk yarısında 1-0 biten Beşiktaş – Galatasaray maçında da düdük çalmıştı.
MHK derbiye hangi hakemi atarsa, suyun öte yanında daha az eyyam yapar, daha adaletli yönetir?
YORUM YAZIN, HEP BİRLİKTE TARTIŞALIM!
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como'dan Lazio'ya Olimpico'da şok

Brahim Diaz özür diledi: "Canım çok acıyor"

Diego Simeone'den Julian Alvarez'e destek!

Hakan Çalhanoğlu, Arsenal maçında yok!

Ronaldo, Juve'den 9.8 milyon daha alacak

Diego Simeone'den Sörloth'a büyük övgü!

Milan'dan Inter'e çok yakın takip

Roma'da Donyell Malen golle başladı!

Van Persie, oğlu Shaqueel'i oyuna aldı! İki gol attı!

Atletico Madrid, Galatasaray öncesi kazandı



























