Derbiye Muslera damgası!
Galatasaray'da Fernando Muslera, Kadıköy'de yaptığı kurtarışlarla Fenerbahçe derbisine damga vuran isimlerden biri oldu.
Sabah
Fotoğraf : AA
Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, derbinin kahramanlarından oldu.
38 yaşındaki kaleci, derbiye tam konsantrasyonla çıkarken takım arkadaşlarını da motive etti. Sarı-lacivertli futbolcular, atağa kalktıklarında Muslera duvarına tosladı.
Uruguaylı eldiven, kalesine gelen 9 şutun 8'ini kurtarmayı başardı. Yediği gol ise penaltıdan geldi.
KARŞI KARŞIYA GEÇİT VERMEDİ
Muslera, özellikle 24. dakikada Oosterwolde'nin karşı karşıya kaldığı pozisyonda müthiş bir refleks gösterdi.
8 kurtarış yapan Muslera, bu istatistiğiyle sezonun en iyi karnesine de imza attı. Ancak 17 hatalı pasla da sahanın en kötüsüydü.
AVRUPA'DA 3 MAÇTA YOK
Muslera, Cezası nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3 karşılaşmada (PAOK, Rigas Skola, Elfsborg) forma giyemeyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

























