Derbinin 11'ini 3 kişi belirledi!
İşte Florya'yı sarsan iddia: Fenerbahçe derbisinde forma giyecek 11'i Riekerink ve yardımcılarıyla bir odaya kapanan Mehmet Özbek ve G.Saray AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu belirledi. Selçuk ve Chedjou kesik yedi.
Sabah
Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek ve Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu'nun Kadıköy'de sahaya çıkacak 11 hakkında Riekerink ve yardımcılarına verdikleri tavsiyelere Hollandalı teknik adamın ses çıkarmadığı öğrenildi.
Serdar Aziz'e soğuk bakan Riekerink'e "Oynat" denilirken, Selçuk İnan'ın yedek kalmasında da yöneticilerin tercihleri olduğu ifade edildi. Selçuk krizi için dün Florya'da toplantı düzenleyen Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu'na başkan Dursun Özbek müdahale etti ve "Bu işi bana bırakın" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!
























