Derbide sıfır risk
Galatasaray’ın hocası, Beşiktaş karşısında kazanan kadroyu bozmayı düşünmüyor. Tek soru işaretini Sabri ile Cavanda arasında yaşayan Riekerink, Belçikalı’nın ilk maçı olacağı gerekçesiyle riske girmek istemiyor.
Rizespor maçının ardından galibiyetten çok Beşiktaş derbisiyle ilgili konuşan Jan Olde Riekerink, artık sadece derbiyi düşündüğünün sinyalini vermişti.
Hollandalı çalıştırıcı, Süper Kupa’yı elinden aldığı Beşiktaş’ı ligde de dize getirmek amacında. Kadro çalışmalarına başlayan Riekerink, kazanan 11’i bozmayı pek düşünmüyor. Rizespor karşısında etkili bir oyun ortaya koyan futbolcularını aynı diziliş ve sistemle sahaya sürmeyi planlayan Hollandalı çalıştırıcı, sadece sağ bekte soru işaretine sahip. Sabri Sarıoğlu’ndan yeterince memnun olmayan Riekerink, bu bölgede hazır olan Cavanda’ya forma verebilir. Ancak Hollandalı hoca, Cavanda’nın ilk maçı olacağından dolayı bunu risk olarak görüyor. Olası bir hata durumunda Cavanda’yı da erken kaybetmek istemiyor.
De Jong kulübede
Öte yandan Riekerink, Kayseri maçında devre arasında aldığı Selçuk İnan’ı da yine ilk 11’de görevlendirecek. Kaptan’ın Rize karşısındaki performansını beğenen Riekerink, Tolga ile Selçuk’u beraber oynatacak. De Jong ise bu kez tribünde değil, yedek kulübesinde olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, Emiliano Martinez'i kadrosuna katıyor

Aston Villa, Leon Goretzka'yı açıkladı

Real Madrid'de orta saha adayı Manu Kone

Omar Marmoush'tan 70 milyon euro'luk transfer

Max Eberl: "Sacha Boey ile yollarımızı ayırmak istiyoruz"

Nottingham Forest'tan forvete dev hamle

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor



























