Derbide Can Bartu ve Metin Oktay sürprizi
Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcular, derbiye Can Bartu ve Metin Oktay tişörtleri ile çıkacak
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbiden önce iki takımdan da dostluk adına ortak bir çalışma geldi.
Fenerbahçe ve Galatasaray, kısa bir süre önce kaybettiğimiz Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsanelerinden Can Bartu'nu anmak için sahaya Can Bartu ve Metin Oktay'ın forma değiştirdiklerini gösteren fotoğrafın üzerinde olduğu tişört ile çıkacak.
Galatasaray ve Fenerbahçe soyunma odalarında yer alan takım formalarının hemen üstüne bırakılan tişörtleri futbolcular maça çıkarken giyecek.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de yaptığı açıklamada iki takım arasında ezeli rekabetin yanı sıra ezeli de bir dostluğun bulunduğunu ifad ederek, "Fenerbahçe ile rekabetimiz tarih kitaplarında ancak dostluğumuzda baki. Can Bartu ve Metin Oktay gibi efsane isimler kulüpler üstü isimlerdi ve bu isimlere büyük saygımız vardır" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na teklif

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Jose Mourinho'dan Arda Güler için flaş açıklama

Arda Güler yine sahnede! Real Madrid kazandı

Arsenal, Ipswich deplasmanında 4 golle turladı

Barcelona, genç yeteneği 2030'a bağladı: 150 milyon euro

Gonçalo Ramos: "Gol atarsam sevinmem"

Ruben Amorim: "Milan'a hayır diyemezdim"

Hakan Çalhanoğlu'ndan Inter'e kötü haber!

Rodri'den Real Madrid itirafı























