Derbi sorunu büyüyor
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi tarihi sorunu büyüyor...
Fanatik

Öyle ki, Sarı-Kırmızılı kulübün son dönemdeki gündemi tamamen bundan ibaret. Geçtiğimiz günlerde, Galatasaray Yönetimi’nin artık masada kaybetmemek maksadıyla, önceden belirlenen 28 Nisan tarihinden taviz vermediğini okurlarımıza duyurmuştuk.
Sarı-Kırmızılılar, bu düşüncenin bir adım önüne geçerek TFF nezdinde lobi çalışmalarına girişti bile. Bilindiği üzere federasyon, her iki kulüp yönetimlerini pazartesi günü Riva’daki tesislere davet ederek, “Aranızda anlaşın” mesajı yolladı. Bu görüşmenin hemen ardından ertelenen derbinin tarihi açıklanacak. Ancak Fenerbahçe’nin şu ana kadar net bir tarih belirtmemesi, kafalarda soru işareti oluşturuyor.
'BUNU CAMİAYA ANLATAMAYIZ'
Galatasaray Yönetimi ise TFF ile gerçekleşen son görüşmede, “Ev sahibi olduğumuz maç ertelendi. Yani mağdur olan taraf biziz. Zaten hafta içi stadı doldurmak çok zor oluyor. Bir de bizim belirlediğimiz fikstürün dışında bir seçim yapılırsa, bunu camiaya anlatamayız. Başka bir tarihi bize önermeyin” diyerek, 28 Nisan konusundaki ısrarı sürdürdü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!
