Derbi provası korkuttu
İstanbul Emniyeti, Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasındaki lig maçındaki güvenlik önlemlerini, derbinin bir provası olarak gördü. Bu karşılaşmada yaşanan sıkıntılar sarı-kırmızılıları endişelendirdi.
Milliyet
Metronun kapalı olması, araçlarda bomba araması yapılması ve araç fişi olmayanların otoparka girememesi, Passolig’i olmayanların stat çevresine yaklaştırılmaması gibi üst düzey önlemlerini uygulayan emniyet, adeta kuş uçurtmamıştı.
Ancak yaşanan trafik sorunu, taraftarların stada gitmekte zorlanması gibi sıkıntılar sarı-kırmızılı yönetimi kara kara düşündürüyor. 8 bin 534 taraftarın izlediği Çaykur Rize maçında bu kadar problem yaşanırken, derbide bunun 5 katından fazla taraftarın gelecek olması, sorunların daha büyük olacağı endişesi, Galatasaraylı yöneticileri telaşlandırdı. Bu amaçla Seyrantepe’den otobüsler kaldırılacağı belirtilirken, taraftarın da stada erken gelmesi istendi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!

Havertz son anlarda Arsenal'a beraberliği getirdi!

Şampiyonlar Ligi'nde ekstra hak yine İngiltere'ye

























