Derbi provası korkuttu
İstanbul Emniyeti, Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasındaki lig maçındaki güvenlik önlemlerini, derbinin bir provası olarak gördü. Bu karşılaşmada yaşanan sıkıntılar sarı-kırmızılıları endişelendirdi.
Milliyet
Metronun kapalı olması, araçlarda bomba araması yapılması ve araç fişi olmayanların otoparka girememesi, Passolig’i olmayanların stat çevresine yaklaştırılmaması gibi üst düzey önlemlerini uygulayan emniyet, adeta kuş uçurtmamıştı.
Ancak yaşanan trafik sorunu, taraftarların stada gitmekte zorlanması gibi sıkıntılar sarı-kırmızılı yönetimi kara kara düşündürüyor. 8 bin 534 taraftarın izlediği Çaykur Rize maçında bu kadar problem yaşanırken, derbide bunun 5 katından fazla taraftarın gelecek olması, sorunların daha büyük olacağı endişesi, Galatasaraylı yöneticileri telaşlandırdı. Bu amaçla Seyrantepe’den otobüsler kaldırılacağı belirtilirken, taraftarın da stada erken gelmesi istendi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan, Parma deplasmanında avantajını koruyamadı!

Lider Arsenal, 90+4'te şoku yaşadı!

Juventus, derbide kilidi kıramadı

Marsilya, maç fazlasıyla zirveye kuruldu

Sevilla, Ruben Vargas ile Osasuna'yı devirdi!

Borussia Dortmund'a 90+7'de büyük şok!

Bayern Münih bu sezon ilk kez kazanamadı

Bayer Leverkusen, evinde gol oldu yağdı!

Como - Cagliari maçında gol sesi çıkmadı!

Enis Destan attı, Hull City evinde kazandı!

























