Derbi öncesi risk alınmayacak
Sakatlıklardan canı yanan Galatasaray, Çaykur Rizespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde üç futbolcusuna da görev veremeyecek.
Milliyet

Sakatlıklardan canı yanan Galatasaray, Çaykur Rizespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde üç futbolcusuna da görev veremeyecek.
Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen dünkü idmanda, Bilal Kısa ile Wesley Sneijder’in takımdan ayrı kuvvet ve dayanıklılık idmanı yaptı. Aurelien Chedjou’nun ise tedavisinin ardından özel programı dahilinde çalıştığı aktarıldı.
3-1’lik avantajlı skorun avantajına güvenen Hollandalı teknik adamın, 3 oyuncuyu da riske etmeyip, finale kadar tedavilerini tamamlamalarını hedefliyor. Kupa maçı için bugün kampa gidecek olan Cim-Bom’da sakatlığı tamamen düzelen Sinan Gümüş’ün de yer alması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!
