Derbi öncesi risk alınmayacak
Sakatlıklardan canı yanan Galatasaray, Çaykur Rizespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde üç futbolcusuna da görev veremeyecek.
Milliyet
Sakatlıklardan canı yanan Galatasaray, Çaykur Rizespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde üç futbolcusuna da görev veremeyecek.
Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen dünkü idmanda, Bilal Kısa ile Wesley Sneijder’in takımdan ayrı kuvvet ve dayanıklılık idmanı yaptı. Aurelien Chedjou’nun ise tedavisinin ardından özel programı dahilinde çalıştığı aktarıldı.
3-1’lik avantajlı skorun avantajına güvenen Hollandalı teknik adamın, 3 oyuncuyu da riske etmeyip, finale kadar tedavilerini tamamlamalarını hedefliyor. Kupa maçı için bugün kampa gidecek olan Cim-Bom’da sakatlığı tamamen düzelen Sinan Gümüş’ün de yer alması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!





























