Derbi öncesi protokol krizi!
Galatasaray yönetimi Fenerbahçe derbisini izlemek için kalabalık grup halinde Kadıköy'e gelince protokol sorunu yaşandı. Ülker Stadyumu'nda kısa süreli bir oturma düzeni gerginliği olsa da Sarı-Lacivertli yöneticiler araya girdi ve olay tatlıya bağlandı.
Fanatik

Fotoğraf : AA
Süper Lig 'in 32. haftası dev derbiye sahne oluyor, Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray 'ı konuk ediyor. Dev karşılaşma öncesinde tüm gözler Kadıköy'e çevrilirken, Sarı-Kırmızılılar'ın yönetim ekibi de alışılmışın aksine deplasmana kalabalık bir grup halinde geldi.
Fenerbahçe yönetiminin de tam kadro Ülker Stadyumu'nda yer alması sonrasında küçük çaplı bir protokol krizi yaşandı. Kısa süreli bir oturma düzeni sorunu yaşansa da Sarı-Lacivertli yöneticiler devreye girdi ve sorun çözüldü, olay tatlıya bağlandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan'dan geri dönüş!

Napoli'nin yeni hedefi Darwin Nunez

Arteta: "Liverpool'u alkışlayacağız"

Bayer Leverkusen'de Xabi yerine Cesc Fabregas

Borussia Dortmund'a yeni Bellingham!

Xabi Alonso, Leverkusen'den ayrılacağını açıkladı!

Avrupa ve Konferans Ligi'nin 4 finalistinden 3'ü İngiltere ekipleri oldu

Real Madrid'in yeni hedefi: Gyökeres!

Manchester United, finale 7 golle yürüdü!

Chelsea, Konferans Ligi'nde zorlanmadan finalde!
