Derbi öncesi idmanda kimler yok?
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray, eksik isimlerin yokluğunda çalışmalarını sürdürdü.
Webaslan.com

Teknik direktör Roberto Mancini'nin saha içinde oyuncularıyla yaptığı kısa süreli toplantının ardından başlayan antrenmanın ilk bölümünde iki gruba ayrılan oyuncular, ısınma hareketleri gerçekleştirdiler.
Daha sonra dar alanda çift kale maç yapılan antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmalar üzerinde duruldu. Hafif sakatlıkları bulunan Aurelien Chedjou, Emmanuel Eboue ve Ceyhun Gülselam tedavilerinin ardından takımla çalıştılar.
Hakan Balta, tedavisinin ardından takımla birlikte antrenmanın tamamında ilk kez yer aldı.
Wesley Sneijder'ın tedavisine devam edildi. Ayak baş parmağında kırık olan Fernando Muslera, tedavisinin ardından salonda çalıştı. Sağ kasık adalesindeki sakatlığı için tedavisi devam eden Ufuk Ceylan, tedavisinin ardından salonda çalıştı.
Antrenman esnasında belinde ağrı hisseden Didier Drogba, ilk bölümde takımla çalıştıktan sonra ikinci bölümde tedbir amaçlı olarak salonda çalıştı. Galatasaray, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yarın sabah saat 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
