Depremzedelere yardım için gittiği Malatya'da yaşamını yitirdi
Kocaeli'nin Körfez ilçesinden Malatya'ya yardım malzemesi götüren İsmet Yanık (38), ısınmak için klimayı açarak uyuduğu minibüste zehirlenerek hayatını kaybetti.

Körfez ilçesinde nakliyecilik yapan İsmet Yanık, Kahramanmaraş merkezli depremde hasar gören Malatya'ya yardım malzemesi götürmek için önceki akşam minibüsle yola çıktı.
Malatya'da arkadaşıyla birlikte yardımları dağıtan Yanık, ısınmak için aracında klimayı açarak uyudu. Bir süre sonra gelen arkadaşı, aracın kapılarını açamayınca ve Yanık'ın tepki vermemesi üzerine bölgede bulunan AFAD ekibinden yardım istedi. AFAD ekibi aracın kapısını açtı. Sağlık ekibi, Yanık'ın zehirlenerek öldüğünü belirledi.
SOSYAL MEDYADA CANLI YAYIN YAPMIŞ
İsmet Yanık'ın, Malatya'ya yardım götürdüğü sırada sosyal medya hesabından aracının içerisinde canlı yayın yaptığı görüntüler ortaya çıktı.
Görüntülerde herkesi depremzedeler için yardıma çağıran Yanık'ın, "Şu anda Düzce'deyim, istikametim Malatya. Evde otururken bir karar aldım ve yola çıktım, imkanım çerçevesinde yardım etmeye gidiyorum. Bazılarınız bilirsiniz ben taşımacılık işi yapıyorum. Kendi aracımla, minibüsümle çıktım şu anda bir başımayım. Vicdanı olan herkes yapacağını yaptı zaten ben vicdansızlara sesleniyorum. Evladınız varsa gözünün içine bakın belki vicdana gelirsiniz. Ben belki çok büyük bir yardım götüremiyorum, 3-4 bin ekmek alıp dağıtacağım" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!
