Depremde hayatını kaybeden Uğur Kurt, İstanbul'da defnedildi
Enkaz altında kalarak hayatını kaybeden kaleci antrenörü Uğur Kurt, İstanbul'da defnedildi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden kaleci antrenörü Uğur Kurt, son yolculuğuna uğurlandı.
Son olarak TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İskenderunspor'da görev yapan Uğur Kurt'un naaşı İstanbul'a getirildi.
Kurt'un cenazesi, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camisi'nde öğle vakti kılınan namazın ardından Kavaklı Yeni Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Sarıyer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı sporcusu Simay Kurt'un da babası olan Uğur Kurt'un cenaze namazına futbol ve voleybol camiasından birçok kişi katıldı. Sarıyer Belediyesporlu voleybolcular da Simay'ı acılı gününde yalnız bırakmadı.
Uğur Kurt, Galatasaray, Sarıyer, Boluspor, Fatih Karagümrük, Manisaspor, İstanbulspor ve İstanbul Başakşehir'de görev yapmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten Atalanta karşısında şov!

Barcelona, maçı son dakikada kurtardı

Hull City'den iki maç sonra galibiyet!

Van Dijk: "Çok fırsat harcadık"

Liverpool'un kabusu İstanbul!

Liverpool taraftarlarından Atatürk pankartı

Walker'den Dünya Kupası öncesi şok karar

Robert Lewandowski'den geleceği için mesaj

Fabian Ruiz için açıklama: "Geri dönmek istiyor"

Juventus'tan Bernardo Silva için ilk adım!























