Denizlispor maçı öncesi Saracchi ve Sekidika kararı
Lisansları yetişmeyen Jesse Sekidika ve Saracchi, dün akşamki kupa maçının kadrosuna alınmazken, pazar günü ligdeki Denizlispor sınavı öncesi müjdeli haber geldi. İki oyuncu da zorlu mücadelede oynayabilecek.

Galatasaray’ın yeni transferlerinden müjdeli haber... Marcelo Saracchi ile Jesse Sekidika, lisansları yetişmediği için dün akşam Çaykur Rizespor ile oynanan kupa maçının kadrosuna alınmadı. Gözler Süper Lig’deki Denizlispor karşılaşmasına çevrilirken, iki oyuncunun da lisans sorununun halledileceği öğrenildi.
Kadrosunda 17 yabancı oyuncu bulunan yeni isimleri TFF listesine kaydettirmek için, mevcut oyunculardan feragat etmesi gereken Galatasaray’da; Mariano, Nagatomo ve Nzonzi’nin dışarıda bırakılacağı belirtiliyor. Böylece iki oyuncunun da Denizlispor maçında oynamaları için bir engel kalmayacak.
Onyekuru da listeye giriyor
Sıtma hastalığını yenen ve hafta sonunda taburcu olması beklenen Onyekuru da, önümüzdeki hafta itibarıyla listeye dahil edilecek. Bu doğrultuda Andone’nin sözleşmesinin dondurulması gündemde. Transfer çalışmalarındaki gelişmelere göre konu hakkındaki son karar önümüzdeki günlerde verilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!

Slaven Bilic, West Ham'ın gündeminde!

Arda Güler'e İngiltere'den rekor teklif!

Juventus'tan Kenan Yıldız'a astronomik etiket!

Bayern Münih'ten Chelsea karşısında net galibiyet!
