Denizli'den transfer açıklaması...
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Bursaspor maçı sonrasında transfere değindi.
Webaslan.com
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Bursaspor mücadelesinin sonrasında düzenlenen basın toplantısında transferle ilgili gelen soruya cevap verdi.
Denizli, takımdaki oyuncuları tanıma periyodunda olduğunu belirtirken, "Yöneticilerimizle çok sağlıklı bir oturup konuşma şansımız olmadı. Dışarıdan değerlendirmelerle, içeriden değerlendirmeler farklı sonuç verebilir. Ben dışarıdan baktığım zaman 'şöyle ihtiyaç olabilir' diye düşünebilirim, ama içeride farklı düşünebilirim. Şu anda takımda katkı alamadığımız futbolcular var dışarıda. Sağlık sorunları var. Belli yerlerde sayısal olarak sıkıntı yaşıyoruz. Varsa kafamızda uygulayabileceğimiz bir kaç tane hadise, bunu değerlendiririz. Şu anda tespit dönemi desek daha doğru" ifadelerini kullandı."SİSTEMİ TEKNİK ADAM BELİRLEMEZ"
Deneyimli teknik adam ayrıca, Hamzaoğlu'nun sistemini sürdürmesi ile ilgili de, ""Teknik adamlar sistemi belirlemez, elindeki kadrolar belirler. Bu sistemi bozacak olan futbolcu performansıdır. Çalışırken, olağanüstü öne çıkan futbolcular kendilerine yer ararlar. Neticede hangi rakamla çıkarsan çık, bu bir blok. Ben rakamlarda hiç olmadım. Galatasaray'da birden büyük değişiklik yapamazsınız. Belki ufak ufak katkılar sağlayabilirsiniz" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

Aston Villa, iki transfer birden açıkladı!

Musiala yine bayıldı! Sağlık durumunu açıkladı

Barcelona Rodri transferini resmen duyurdu!

Real Madrid'de Arda Güler ve Bellingham gündemi

Juventus, Guglielmo Vicario'yu kadrosuna kattı

Jhon Lucumi: "Doğru adımı attım"



























