Deniz Türüç'e Belhanda engeli
Tudor’un Belhanda alınmadan önce Deniz’in ismini verdiği ortaya çıktı.
Sezon başında yenilenmeye giden Galatasaray'da yönetimin, teknik direktör İgor Tudor'un önüne Emre Akbaba, Deniz Türüç ve Younes Belhanda ismini koyduğu öğrenildi.
Tudor'un ilk tercihinin Deniz olduğu ancak Kayserispor yönetiminin Deniz için 6 milyon euro talep etmesi üzerine görüşmelerin durduğu belirtildi. Bunun üzerine yönetim de tecrübesini de göz önüne alarak Belhanda'yı tercih etti. Hırvat hocanın, takıma uyumu ve gösterdiği 1 gol, 5 asistlik performans nedeniyle Faslı yıldızı seçmiş olmaktan mutlu olduğu bildirildi.
Bu sezon Deniz 5 gole (1 gol, 4 asist) etki ederken 7 milyon euro'ya transfer edilen Belhanda ise 1 gol, 5 asistlik performans sergiledi ve 6 gole katkı sağladı. Emre Akbaba ise 5 gol, 3 asist ile iki oyuncuyu da geride bıraktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fernandinho, emekli olduğunu açıkladı!

De Laurentiis, Victor Osimhen transferi yüzünden yargılanacak!

Paul Pogba, sahalara geri dönüyor

Jordi Alba: "Messi, Yamal ile kıyaslanamaz"

Can Uzun için transfer gerçeği!

Milan'dan Niclas Füllkrug hamlesi!

Toni Kroos'tan Vinicius eleştirisi: "Takıma zarar veriyor"

Juventus'a Sacha Boey önerisi!

İşte Zaniolo'nun Udinese'deki sırrı!

Atletico Madrid Başkanı'ndan Alvarez için transfer açıklaması!

























