Deniz Ertaş'tan Galatasaray ve Fenerbahçe yanıtı!
Konyaspor'un 20 yaşındaki file bekçisi Deniz Ertaş, hakkındaki Fenerbahçe ve Galatasaray haberleriyle ilgili konuştu.
Konyaspor'un genç file bekçisi Deniz Ertaş, Hatayspor maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
20 yaşındaki file bekçisi, "Bu hafta iyi çalıştık. Geçen hafta aldığımız galibiyeti taçlandırmak istiyoruz. Gerekli analizleri yaptık. Sahaya 3 puan için çıkacağız. Ben genç oyuncuyum, bulduğum bütün süreleri iyi değerlendirmek istiyorum. Şu ana kadar da iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. İnşallah üstüne koyarak devam edebilirim. Takımıma ne kadar yardımcı olabilirsem o kadar mutluluk verici. İnşallah bu daha iyi bir şekilde devam eder." ifadelerini kullandı.
TRANSFER, GELECEĞİ
Deniz Ertaş, hakkındaki Galatasaray ve Fenerbahçe haberleriyle ilgili gelen sorunun ardından, "Gelecek için pek bir şey söyleyemem ama sezon sonuna kadar kulübüme ne kadar faydalı olabilirsem ne kadar iyi maç çıkarabilirsek diye odaklanmış durumdayım. Sezon sonu da ne olur bilemiyorum. Basında çıkan haberleri ben de gördüm. O haberle ilgili bir şey söyleyemem çünkü ben de aslını bilmiyorum. Şu an tek odağım kulübüme yardımcı olmak." yanıtını verdi.
PERFORMANSI
Deniz Ertaş'ın kulübü Konyaspor ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç file bekçisi, bu sezon Konyaspor'da 14 maçta kaleyi korudu. Deniz Ertaş, bu maçlarda kalesinde 5 gol gördü ve 10 kez kalesini gole kapattı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Amerika 4. liginden 100 milyon euro'ya!

Valverde'den geleceği için flaş itiraf!

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Ozan Kabak için yeni sözleşme kararı

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

























