Denayer'in ırkçılık itirafı: "Lazio-Galatasaray maçında yapıldı"
Belçikalı futbolcu Jason Denyar, Başakşehir'in maçında Webo'ya yapılan ırkçılık üzerine konuştu.
Bir dönem Galatasaray forması giyen Jason Denayer, PSG-Başakşehir maçında yaşanan ırkçılık skandalı üzerine konuştu.
Paris Saint-Germain ile Başakşehir arasındaki maçta 4. hakem Webo'ya ırkçı ifadeler kullanmış ve ardından iki takım da sahayı terk etmişti.
"DAYANIŞMA OLMALI"
Lyon oyuncusu açıklamasında; "Bu dayanışma her zaman futbolda olmalı ancak hiçbir zaman ırkçı davranışların ciddi sonuçları olmuyor. Olayları unutuyoruz ve yenisi yaşanıyor." dedi.
"LAZIO MAÇINDA BANA DA YAPILDI"
Denayer kendisine yapılan ırkçılığı anlatırken; "Ben Galatasaray'da oynarken 2016 yılında Lazio ile Avrupa Ligi maçında karşılaşmıştık. Bana ırkçılık yapıldığını hakeme söylemiştim ama oynamaya devam etmiştik. Irkçı sözler kabul edilse de daha fazlası yapılmıyor. Sanıyorum bütün siyahlar bunu bir noktada yaşadı." açıklamasında bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan Alaves'e 6 gollü şov!

7 gollü maçta kazanan Roma!

Bologna evinde Monza engelini aştı!

Martinez'den itiraf: "Parmağım bir daha düzelmeyecek!"

Chelsea kazandı, MANU'da kabus sürüyor!

PSG'den Hakimi'ye yeni sözleşme! Yıldız oyuncu beklemede

Milan'ın santrfor hedefi Nicolo Tresoldi!

Unai Simon: "Bilbao'dan ayrılmak istemiyorum"

Harry Kane: "Mourinho sözünü tuttu"

Lisandro Martinez için Atletico ve Barcelona devrede!





















