Denayer'den Türkiye ve transfer açıklaması
Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Sunderland'ın savunmacısı Jason Denayer, İngiliz basınına konuştu
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Sunderland'ın savunmacısı Jason Denayer, İngiliz basınına açıklamalarda bulundu.
Galatasaray günlerinden bahseden Denayer, Türkiye'de geçirdiği günleri unutamadığını söylerken; taraftarların ilgisini örnekledi.
Jason Denayer açıklamasında, "Türkiye'de insanlar futbola takıntılı ve bu konuda çok agresifler. Sokakta 10 dakika durmadan yürüyemezdim, özellikle de saçlarımla ilgiliydi. Glasgow günlerim de güzeldi. Hep futbol konuşurlar, ama bu gelişmem için atılan bir adımdı" dedi.
KOMPANY İLE KARŞILAŞTIRILMASI...
Belçika'da Vincent Kompany ile karşılaştırılan Denayer, City'de de oyuncunun yerini alabileceğiyle ilgili görüşe, "Böyle bir şey tabii ki iltifat ama ben Jason Denayer'im. Manchester City'de gelecekte neler olacağını bilmiyorum. Şu anda Sunderland için en iyisini yapacağım" yanıtını verdi
TERÖR SALDIRILARI HAKKINDA
Türkiye ve Brüksel'de terör saldırılarını atlatan Belçikalı oyuncu, bunları atlattığı için şanslı olduğunu söyledi.
DENAYER'İN SUNDERLAND SÖZLERİ
"Oynayabildiğim kadar çok oynamalıyım. Yaptığım işi seviyorum, kısa süreli bir sakatlığım vardı ve geri dönüşüm için mutluyum. Oynamak keyif verici. Sunderland'de mutluyum, evimde gibi hissediyorum. Daha çok çalışıp daha uzun süre oynamak istiyorum"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick























