Denayer: "Bunu yapmamaları büyük ayıp!"
Olimpik Lyon'un Belçikalı savunmacısı Jason Denayer, Notre Dame'da yaşanan yangının ardından görüşlerini paylaştı.
Webaslan Dış Haberler
Fransa Lig 1 ekiplerinden Olimpik Lyon'da forma giyen Jason Denayer, Notre Dame'da çıkan yangının ardından yapılan bağış kampanyası ile ilgili konuştu.
Denayer, Notre Dame için yapılan 600 milyon euroluk bağışın harika bir hareket olduğunu ancak insanların bunu açlıktan ölen çocuklar için yapmamasını "Ayıp" olarak nitelendirdi.
Belçikalı yıldız, konuşmasında ""Notre Dame'ın restorasyonu için zenginlerin 600 milyon euro bağışlaması harika bir hareket ama aynı şeyi açlıktan ölen binlerce çocuk için yapmamaları da büyük bir ayıp." dedi.
Bir dönem Galatasaray'ın da formasını giyen Jason Denayer, bu sezon çıktığı 42 karşılaşmada 3 gol üretmeyi başarırken, 3700 dakika sahada kalarak oldukça istikrarlı bir grafiğe ulaştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, şampiyonluk maçında Arsenal'i devirdi!

Bayern Münih eze eze şampiyon!

Gol düellosunda son söz Abraham'ın

Milan, ligde tek golle kazandı

Vitor Pereira, ateş hattından çıkardı!

Cremonese - Torino maçı başladığı gibi bitti

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede

























