Demirören'e inat, kupalara devam
TFF Başkanı Yıldırım Demirören döneminde kupa kazanmayı adet haline getiren G.Saray'da Ünal Aysal, Demirören'e final günü ince bir cevap verdi.
Milliyet
120 dakikalık randevunun ardından ise esprili diyalogların yaşandığı öğrenildi. Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Galatasaray Başkanı Ünal Aysal arasında yaşanan sohbet ise geceye damgasını vurdu.
Maçtan sonra, “Bakanlar olmasaydı, kupa törenine katılmayacaktık” diyerek serzenişte bulunan ve kupa töreninin protokol tribününde yapılmasına karşı çıkan sarı-kırmızılı yöneticilerin aksine Başkanlar düzeyinde sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiği belirtildi.
Federasyon Başkanı Demirören’in Ünal Aysal’a dönerek, “Galatasaray olarak en çok beni siz eleştiriyorsunuz. Benim dönemimde de bütün kupaları siz topladınız” dediği buna karşılık olarak da Galatasaray Başkanı’nın “Uğurlu başkansınız bizim için..” yanıtını verdiği belirtildi. Kahkahaların atıldığı sohbet sonrası Demirören, kupayı kazanan Galatasaray Başkanı Aysal’ı tebrik etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid galibiyetle ayrıldı, Arda Güler'e büyük övgü

Chelsea, Milan karşısında rahat galibiyet aldı

River Plate, Thiago Almada'yı kadrosuna kattı

Ferran Torres PSG yolunda! 50 milyon euroluk transfer

Zeki Çelik'ten transfer ve Kenan Yıldız itirafı!

Hakan Çalhanoğlu'ndan geleceği için açıklama

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal


























