Demirkol'dan Lazio maçı yorumu
Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Lazio karşısındaki şansını değerlendirdi.
Fanatik gazetesi yazarlarından Mehmet Demirkol, Galatasaray'ımızın Lazio ile yapacağı maçtan önce müsabakayı değerlendirdi.
İşte Demirkol'un o sözleri:
"Galatasaray'ın avantajlı değil ama büyük bir dezavantajdan da bahsedemeyiz. Mustafa Hoca'nın ilk maçta uyguladığı 4 stoperli sistemi iki beki oyuna sokabilecek şekilde dizayn edilebilirse, ilk maçta savunma özellikli oyuncular, Denayer ve Carole oynamıştı. Sabri sağ bekte oynarsa bu hem garantisi olan hem de hücum etmeyi bilen bir takım olur. Podolski'nin formu tabii ki çok önemli. Açık pozisyonlarda demarke bir şekilde topla buluşturmak lazım. Yüksek yüzdeyle atıyor.
Eğer iki savunma bekini oyuna sokup Podolski'yi de demarke biçimde topla buluşturabilirlerse tabii ki şansı var. Maçı ortada görüyorum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'da Pisa ve Hellas Verona küme düştü!

Mallorca, deplasmanda Samu Costa ile güldü

Leeds sahasında Burnley'i üç golle geçti

Real Madrid'de Arda Güler'e büyük onur!

Brighton'dan duran toplar için sıra dışı çözüm!

Roberto De Zerbi: "Küme düşmüşüz gibi davranıyoruz!"

Pep Guardiola: "İngiliz futboluna aşığım"

Mourinho'dan Real Madrid için yine yalanlama!

Real Madrid'de ayrılık yakın: Dani Ceballos

Barcelona'da Hansi Flick için geri sayım


























