DeAndre Yedlin: "Çok mutluyum"
Galatasaray'ın Newcastle'dan transfer ettiği ABD'li sağ bek DeAndre Yedlin, çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Galatasaray'ın devre arasındaki transferlerinden DeAndre Yedlin, Sarı-Kırmızılılar'la 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Eşiyle birlikte İstanbul'a gelen ABD'li sağ bek önce sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından da 27 yaşındaki oyuncu tesislerin yolunu tuttu.
İngiliz ekibi Newcastle'dan bedelsiz olarak transfer edilen ve 'Şampiyonluk mücadelesi vereceğim için çok mutluyum" diyen DeAndre Yedlin 2.5 yıllık imza attı, sonrasında formayı sırtına geçirip sahaya çıktı.
Kulüpten yapılan KAP bildiriminde sezonun kalanı için Yedlin'e 350 bin Euro ödeneceği kaydedildi. ABD'li oyuncunun 2021-2022 ve 2022-2023 sezonları için de 1 milyon 150'şer bin Euro'dan sabit ücreti alacağı bilgisine yer verildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi

Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Arsenal

Marsilya, Toulouse engelini geçti!

Juventus, Napoli karşısında 70'ten sonra açıldı!

Frankfurt kazandı, Can Uzun asist yaptı

Real Madrid farka koştu; Arda Güler'den asist!

Serie A'da zirvenin sahibi Lazio!
























