De Jong için kritik 24 saat!
Nigel de Jong, İstanbul'da Galatasaray ile son görüşmeleri gerçekleştirerek transferle ilgili karar verecek.
Galatasaray'ın, Lassana Diarra'dan beklenen cevabın henüz gelmemesi ve Cheik Tiote'nin sağlık kontrollerinde problem çıkmasının ardından Nigel de Jong'a yöneldi.
Hollanda'da da AD'nin son haberine göre; tecrübeli oyuncu İstanbul'a gelerek şehri gezecek ve Galatasaray ile son görüşmeleri gerçekleştirecek. Oyuncunun 30 Ağustos günü İstanbul'da olması beklendiği de kaydedildi.
"DE JONG SON KARARINI VERMEDİ"
Öte yandan yine Hollanda basınından Telegraaf da, 31 yaşındaki orta sahanın henüz son kararını henüz vermediğini ve 30 Ağustos Salı günü Galatasaray'a cevabını verececeğini okuyucularına ulaştırdı.
Son dönemde kulübü Los Angeles Galaxy'de iyi bir performans gösterdiği kaydedilen De Jong'un, Amerika'da kalma yönünde bir tercih kullanabileceği de belirtildi.
Sezon ortasında Milan'dan ayrılarak LA Galaxy'nin yolunu tutan De Jong, MLS'te 18 maçta 1562 dakika sahada kaldı ve 1 kırmızı kart gördü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arrigo Sacchi: "Juventus, Galatasaray'ı eleyebilir"

Bremer, Galatasaray maçıyla geri dönebilir!

Nico Schlotterbeck için 50 milyon euro

Zeki Çelik için transfer açıklaması: "Doğru değil"

Athletic Bilbao, Guruzeta'nın golleriyle üç puanı aldı!

Dortmund eski aşkını radarına aldı: Jadon Sancho

Marsilya, kabustan uyanamadı!

Igor Tudor'dan Kuzey Londra derbisi için flaş mesaj!

Şok iddia! Arsenal - Rafael Leao

Arteta: ''Tam olarak istediğimiz yerdeyiz''

























