De Jong Galatasaray'a sakat döndü!
Galatasaray yeni sezon çalışmalarına başlarken, Nigel de Jong'un sakat olduğu için henüz antrenmanlarda yer almadığı ortaya çıktı.
19 Haziran'da yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da antrenmanlar basına kapalı yapılıyor. Ancak idman fotoğrafları kulüp tarafından internet aracılığıyla servis yapılıyor.
Bu fotoğraflarda, takımdan ayrılacağı düşünülen oyuncular da yer alırken, gözler Nigel de Jong'u aradı. Çalışmalarda ortalıkta görünmeyen Hollandalı futbolcu neredeydi?
Jong ile ilgili yapılan açıklamada, De Jong'un İstanbul'a sakat döndüğü ve bu yüzden saha çalışmalarına katılmadığı bildirildi.
Adalesinde problem olduğu için antrenmanlara çıkmayan 32 yaşındaki futbolcunun tatilde mi sakatlandığı yoksa geçmişten gelen bir sorununun bulunup bulunmadığı bilinmiyor.
Öte yandan sarı-kırmızılılar dün akşam Igor Tudor yönetiminde yeni sezonun üçüncü antrenmanını yaptı. Özellikle kiralıktan dönen futbolcuların, Tudor'un gözüne girmek çok çaba harcadıkları bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!

Barcelona'da Lewandowski belirsizliği!

Serie A'da Pisa ve Hellas Verona küme düştü!

























