Davinson Sanchez'e Kolombiya'dan büyük övgü!

Davinson Sanchez'in Galatasaray'daki performansı ülkesi Kolombiya'da da gündem oldu.  

Davinson Sanchez'e Kolombiya'dan büyük övgü!
Fotoğraf : AA

Galatasaray'a iki sezon önce Tottenham'dan 9.50 milyon euro bonservisle alınan Davinson Sanchez, sarı-kırmızılı takımın vazgeçilmez ismi oldu.

Savunmada gösterdiği performansla alkış toplayan 28 yaşındaki futbolcu, zaman zaman topla ileriye çıktığı sekanslarda orta sahada da oynayabileceğini gösterdi. Rakip ceza sahasında da her zaman tehlikeli oldu. Galatasaray, yıldız oyuncunun maaşına zam yapmayı ve kontratını 2028'e kadar uzatmayı planlıyor. Davinson'un kontratı 2027'de bitiyordu. Kolombiya basını, bu haberleri değerlendirerek Davinson'un performansına övgü yağdırdı.

Clarosports adlı haber sitesi, Davinson ile ilgili "Davinson'un maaş nedeniyle takımdan ayrılmak istediği konuşuluyordu. Performansıyla her zaman fark yaratan 28 yaşındaki savunmacı, Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde kontratını uzatma kararı aldı. Sanchez, bazı Avrupa devlerinin de radarına girmişti. Sarı-Kırmızılılar'da 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası kazanan yıldız stoper, bugüne kadar Galatasaray'da 76 kez forma giydi. Bu süreçte 5 gol ve 1 asist yapan Davinson taraftarın da sevgisini kazandı" ifadeleri kullanıldı.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler