Davinson Sanchez, dünyanın en hızlı 3. stoperi oldu
Galatasaray'ın Tottenham'dan kadrosuna kattığı Davinson Sanchez, dünyanın en hızlı 3. stoperi oldu.
Galatasaray'ın sezon başında İngiliz ekibi Tottenham'dan kadrosuna kattığı Davinson Sanchez, Okan Buruk yönetiminde kendine geldi.
Performansını her geçen gün artıran Kolombiyalı oyuncu, Uluslararası Spor Çalışmaları Merkezi tarafından yapılan bir araştırma sonucunda dünyanın en hızlı stoperlerinden biri oldu. CIES'in dünya genelindeki 28 ligi baz alarak yaptığı araştırmada Davinson Sanchez ilk üçe girmeyi başardı.
YILDIZLARI GERİDE BIRAKTI
İlk sırada Juventus'dan Danilo yer alırken, ikinci basamakta Sassuolo'dan Tressoldi var. Davinson ise bu iki ismin ardından en çok ivmelenen yani oyun içinde hızını değiştiren 3. stoper oldu. 27 yaşındaki stoper Türkiye'de ise ilk sırada. Oranını 1.76 artıran Sanchez, dünya yıldızlarını geride bıraktı. Başakşehir'den Opoku, 11, Trabzonspor'dan Baniya ise en çok ivme kazanan isimler arasında 18. sırada.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid altyapısından 124,5 milyon euroluk dev gelir!

Sergio Busquets, Barcelona'ya döndü

Leipzig yeni Diomande'sini buldu: 50 + 10 milyon Euro!

Ederson, Martinez derken Juve'nin yeni kalecisi Vicario

Pedro Neto'dan Al-Hilal'e yeşil ışık

Juventus, Jhon Lucumi'yi açıkladı

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!



























