Dany şoku! Reddettiler!
Galatasarayımızın Mevlüt Erdinç transferinde elden çıkarmayı planladığı Dany Nounkeu'ya teknik direktörden ret cevabı geldi.
Webaslan Dış Haberler

Saint-Etienne'de forma giyen milli golcü Mevlüt Erdinç için girişimlere başlayan ve ciddi bir mesafe kaydeden sarı-kırmızılılarımız, Fransız ekibinin teknik direktörü Christophe Galtier'e takıldı.
Fransız basınında yer alan detaylara göre; St. Etienne yönetimi, son olarak Dany ile birlikte 2 milyon euroluk bir teklifte bulunan Galatasaray'dan düşünmek için süre istedi ve Galtier ile temasa geçerek düşüncelerini sordu. Ancak 47 yaşındaki teknik adam, Dany'nin önümüzdeki sezon Afrika Kupası'nda oynama ihtimalinin yüksek olduğunu ve oyuncusunu 1,5 ay kaçırma riskinin olduğunu belirterek takasa sıcak bakmadığını açıkladı ve Kamerunlu oyuncunun takasta değerlendirilme hayali gerçekleşmedi.
Düşen yabancı kontenjanı sonrasında yerli takviyesi yapmak için çalışmalarına devam eden Galatasaray'ın, Mevlüt için yeni bir teklif hazırladığı ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'da yeni imza: Lamine Yamal!

Zaniolo hakkında soruşturma!

Manchester United'dan Liam Delap hamlesi!

Real Madrid'de Raul ile yollar ayrıldı

Chelsea, Emegha transferi için harekete geçti!

Manchester City, Rayan Cherki için devrede!

Monaco'da 1 numaralı aday David de Gea

Kevin de Bruyne uçağa bindi, rota Napoli

İşte Ancelotti'nin Brezilya kadrosu!

Simone Inzaghi: "Tarihe geçmek için son adım"
