Dany için istekliler ama...
Galatasaray'ın ara transfer döneminde yollarını ayırmak istediği savunma oyuncusu Dany Nounkeu'ya Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor kancayı taktı.
DHA
Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, takımlarının gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Transfer döneminde kadrolarına 4 oyuncu ekleyeceklerini ve bunlardan birinin Galatasaray'dan Dany olmasını istediklerini belirten Yolbulan, Lualua'ya ise kulüp bulmasını istediklerini belirtti.
Başkan Yolbulan, "Galatasaray'ın defans oyuncusu Dany'i transfer etmek istiyor musunuz" sorusu üzerine, "Kadromuzda görmek isteriz. Ama bizim istememiz yetmiyor. Galatasaray verecek, kendisi gelmek isteyecek ve bir takım ekonomik şartlar oluşacak. Takımda direkt oynayabilecek 4 transfer yapacağız. Bunlardan bir ya da ikisi yabancı olur" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti



























